Mathijs Maaltijdbox eenmalig proberen met fikse korting

Voor alle mensen die altijd al eens een maaltijdbox willen testen, hier een hele handige tip: Je kunt de Mathijs Maaltijdbox nu wel heel voordelig proberen. Dankzij een aantrekkelijke kortingscode ontvang je maar liefst 15 euro op je eerste bestelling! De goedkoopste foodbox bestel je bij Mathijs al voor € 39. Het betreft hier de Variatiebox voor twee personen waar je 3 maaltijden mee kunt bereiden. Maar wanneer je een van de actuele kortingscodes gebruikt kun je deze eenmalig voor een absurd laag bedrag van € 24! Dit is voor een box waar je 3 maaltijden mee kunt bereiden een schijntje. Reken maar eens uit wat je voor je wekelijkse boodschappen kwijt bent in jouw plaatselijke supermarkt! Op de website Maaltijdbox vergelijken vind je een overzicht met de actuele kortingen en actiecodes waarmee je jouw korting direct kunt claimen. Je vind hier naast Mathijs Maaltijdbox kortingscodes, ook actiecodes voor vergelijkbare foodboxen zoals die van HelloFresh, de Allerhande Box, Beebox, Streekbox en nog veel meer!

Het flexible abonnement van Mathijs Maaltijdbox

Nu ben je misschien kritisch, en denk je: Na mijn eerste box zit ik zeker vast aan een langdurig abonnement waar ik voorlopig niet van af ben. Fout gedacht! Mathijs werkt namelijk met een zeer klantvriendelijke oplossing: het flexible lidmaatschap. Dankzij dit flexibele abonnement kun je op elk moment afzien van het abonnement. Dus heb je de eerste box aangeschaft tegen de prijs van €24, en je vind het toch niet wat, dan kun je via jouw online account direct opzeggen! Je kunt natuurlijk ook je abonnement wijzigen of pauzeren. Dit is bijvoorbeeld handig als je een weekje geen zin in de maaltijdbox hebt en zelf boodschappen wil doen.

Dus: wil jij het wel eens wagen: Je boodschappen lekker gemakkelijk thuisbezorgd krijgen? Dan is dit wellicht jouw kans om eens een maaltijdbox te proberen. Je zult er geen buil aanvallen. De foodbox van Mathijs bevat altijd verse, eerlijke en verrassende producten waarmee je de meest verrassende maaltijden op tafel zet! Bekijk ook eens op Maaltijdbox.org de verschillende reviews en oordeel zelf welke maaltijdbox past bij jouw wensen en jouw levensstijl! Heb je al ervaring met een bepaalde box? Dan kun je hier ook jouw waardevolle mening delen met andere consumenten die nog twijfelen over debox die zij willen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *